Topkwaliteit aquariumplanten

AquaFizz staat voor topkwaliteit aquariumplanten tegen scherpe prijzen. Als specialist hebben wij ons bedrijf van A tot Z ingericht op aquariumplanten. Van kweker, productselectie, logistiek, geklimatiseerde omgeving tot verzending naar de eindklant. Alle processen staan in het teken van kwalitatief mooie aquariumplanten.

De kwekers van aquariumplanten

Wij beschikken over een hechte relatie met aquariumplanten kwekers uit de tropische gebieden. De aquarium planten komen uit Afrika, Aziƫ, Zuid-Amerika en Europa. Wij kopen al jarenlang in bij dezelfde kwekers met een constante goede kwaliteit. Door ons wereldwijde vizier op acquariumplanten, kunnen wij een gevarieerd assortiment aanbieden. Met een rijke verzameling van waterplanten families, voor ieder wat wils.

Geklimatiseerde kassen

AquaFizz bewaart de aquariumplanten zorgvuldig in een geoutilleerde kas gelegen in Nederland. Daar besteden wij veel zorg aan de gezonde leef omstandigheden, vocht en voeding. Door onze internationale distributie blijven de aquariumplanten niet lang bij ons in de kas. Ze vinden snel hun weg naar de tevreden klant via DPD met een speciale verzending. Hiermee kunnen wij een vitale kwaliteit waarborgen.

Garantie

Mocht het voorkomen dat een aquariumplant niet in goede staat bij u arriveert dan kunt u gebruik maken van onze garantieregeling. U kunt het product, mits het nog verpakt is in de originele verpakking, terugsturen.

Productoverzicht