Privacyverklaring

Samenvatting

In deze privacyverklaring kunt u lezen hoe Aquafizz omgaat met uw gegevens. Inzake de (persoons-)gegevensbescherming (General Data protection Regulation GDPR) verklaren wij de regelgeving in ons bedrijfsproces te hebben ingevoerd en wij leveren deze volledig na.

Website

Deze website maakt geen gebruik van cookies. Wij volgen onze website bezoekers niet.

Deze website maakt wel gebruik van een account login voor bezoekers en een betaalmodule voor de webshop.

Welke gegevens worden door Aquafizz vastgelegd?

  • » uw naam, adres en contactgegevens zoals uw telefoonnummer en e-mailadres
  • » uw bestelling van aquariumplanten

Waar gebruikt Aquafizz deze gegevens voor?

Wij gebruiken deze informatie om uw bestelling te administreren en te leveren. Wij sturen u geen advertenties of nieuwsbrieven naar uw e-mail adres of huisadres.

Beheer van de gegevens

Aquafizz beheert bovenstaand genoemde gegevens. Aquafizz zal ervoor zorgen dat uw gegevens adequaat worden beveiligd zodat uw gegevens worden beschermd tegen ongeautoriseerd gebruik en ongeautoriseerde toegang.

Delen van de gegevens

Wij zullen uw gegevens nooit delen met derden of andere belanghebbenden. Wij richten ons zuiver en alleen op het leveren en factureren van de aquariumplanten die u bij ons bestelt. Aquafizz gebruikt uw gegevens niet voor handel in persoonsgegevens.

Aquafizz heeft zijn administratie uitbesteed aan een administratiekantoor. Deze verzorgt de boekhouding en belastingaangifte. Het administratiekantoor krijgt alleen inzicht in de verkoopfacturen en inkoopfacturen en niet in overige documentatie. De verwerker waarborgt dat de tot het verwerken van persoonsgegevens gemachtigde personen zich ertoe hebben verbonden vertrouwelijkheid in acht te nemen.

Gegevens verwijderen

Aquafizz verwijdert alle informatie die ouder is dan 2 jaar. U kunt zich via info@tropicplant.com afmelden voor nadere contactlegging.

Vragen?

Aquafizz neemt uw privacy erg serieus. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.